bvba Katharsis sprl

Rue de Landen 37

4287 Racour

Tel. 019/659056

email : Katharsis@skynet.be

 

Beta Ferment

 

 

Op basis van biologisch geteelde rode biet volgens een natuurprocédé dat ons afweersysteem buitengewoon ondersteunt. Het bevat rechtsdraaiend melkzuur.

 

 

Fermentatie is een natuurlijk proces van bewaring waarbij de fermenten volledig behouden blijven en waarbij de gevormde biologische melkzuren (heeft niet met melk te maken) een sterke en ondersteunende werking bezitten.

Een proces waarbij volgende eigenschappen kunnen worden omschreven :

 

  • de melkzuurbacterïen in Beta Ferment voorkomen bederf in de darmen en dus ook gevoel van opgeblazenheid.
  • Beta Ferment ondersteunt de darmfunctie en zorgt voor een goede darmtransit.
  • Beta ferment herstelt en vermeerdert de darmflora.
  • Beta ferment helpt om de natuurlijke balans van de darmflora te behouden.
  • Beta Ferment ondersteunt de bloedcirculatie.
  • Beta Ferment werkt harmoniserend naar de spijsvertering.
  • In dit verband kan men Beta Ferment als als een sleutel beschouwen. De sleutel past op de spijsverteringsmechanismen. Hij opent of sluit ze volgens de behoefte. Wonderbaarlijk doet hij dit tevens wanneer het oganisme helemaal van slag is.
  • Beta Ferment helpt in geval van oprispingen.
  • Beta Ferment werkt ondersteunend bij borstvoeding.
  • Beta Ferment bevordert de levenskracht en kan worden gebruikt om opnieuw fit te worden.
  • Het grote vitamine C gehalte ondersteunt het afweersysteem en helpt de natuurlijke weerstand te versterken.
  • Beta Ferment brengt evenwicht in allerhande lichaamsprocessen. Dit resulteert oa. in :
    • een verhoogde weerstand van het organisme.
    • normalisering van de spijsvertering.
    • ondersteuning van de spijsvertering.
    • ondersteuning van de darmtransit.
    • verbetering van de vaginale flora.
    • bevordering van een goede darmflora.
    • meer energie.